Certificering

Om de kwaliteit van het schilderwerk te garanderen, voldoet Dick Zijlstra Meesterschilders BV aan de normen van IS0 9001:2000. Ons bedrijf is in het bezit van het VCA** (twee sterren) certificaat. Dit certificaat ligt op het niveau waar ook hoofdaannemers aan moeten voldoen. Onze schilders hebben allen een bijbehorend VCA diploma. Hiernaast is ons bedrijf erkend door de FOSAG (de patroonorganisatie van schildersbedrijven) en opgenomen in het register van landelijke vakopleidingbedrijven van de SVS.

Maar vooral de ervaring en deskundigheid binnen het bedrijf, waarborgen de kwaliteit van ons werk. Dick Zijlstra Meesterschilders BV hecht grote waarde aan het opleiden van jonge schilders in het bedrijf. Zowel door kwaliteitsinstituten, als door de vakorganisaties, wordt het bedrijf voortdurend getoetst op kwaliteit en veiligheid. Om volledig op de hoogte te blijven van nieuwe materialen, technieken en kwaliteitsnormen volgen onze eigen schilders jaarlijks bijscholingscursussen.

In november 2009 start een nieuw scholingstraject in samenwerking met de gemeente Vlagtwedde. Dick Zijlstra Meesterschilders BV verzorgt hiervoor een interne opleiding voor zes nieuwe medewerkers. Dit traject zal hierna nog vijf keer plaatsvinden.